BetaHouse adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benzer bir sorunu aylarca yaşadım, her sabah araca binerken pet şişe ile su ekliyordum hatta birkaç kere ustanın yanında tek damla su kalmadan neredeyse motoru yakacak duruma gelmişken gitmişliğim var, uzun süre çözülemedi ve çözüldüğünde sorun nerede çıktı dersiniz? Kalorifer mi ne patlamış, şoför mahallinin halı kısmında su vardı yani aracın içine su geliyordu artık anca öyle anlaşıldı sorun (307 lerde elektrik arızası ile birlike kronikmiş), bazen ustalar bile anlayamıyor çünkü alternatifi çok. Çok geçmiş olsun, umarım hızlıca çözebilirsiniz.
İnşallah hocam teşekkürler su varmı diye dediğiniz kısmı bende kontrol edeceğim
F3rh4t adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynı sorun vakti zamanında benim E36 3.18is dede vardı usta hemen alimunyum blog bunlar blog çatlak motor inecek dedi neyse bir süre su ekleye ekleye gezdim. Araba durduğu yerde su atmıyor ama yürürken basınç bindiğinde hortumlardan kaçırıyormus onuda video çekerken farkettik 50 TL gibi bsydi o zaman devirdaym hortumları kendim degistirdim usta lifte çıkarsa 4000 demişti sene 2018 şimdi heralde 40 bin derdi

Hortumlar catlaksa bile olduğu yerde gaz verdiğinde atmaz suyu bilgin olsun ama bir daha bsy degistirmeden bence ilk radyatör sonra hortumları kontrol et en kotu üst kapak contasıdir bence usta sana bedavadan masraf cikarmis
Hortumları yarın kontrol ettireceğim hocam inşallah çözülür sorun