Hocam ben yatırımcıyım ve her zaman kripto sektörüne yatırım yapmaya devam edeceğim. Bu alanda mevcut projem bile var geliştirme aşamasında olduğum.
Ancak yeni giren bi kullanıcının en hızlı silkeleneceği sektör maalesef burası.
Tüm bunlara rağmen
BTC e şu gün itibariyle Türk Lirası ile yatırım yapmış birisinin zarar etmiş ihtimali bulunmuyor. Çünkü Türk Lirası cinsinden zirveyi gördü 30.000$ olmasına rağmen.
Bizim ülkemizin büyük çoğunluğu kaldıraç ve altcoin batağında olduğu için hala cüzdanları 10/1 oranında düşmüş yatırımcılar mevcut. Sebebi ise şu;
BTC alımı yatırımcıyı zenginleştirmez ancak altcoin alıp yükselişleri beklemekte çok mantıklı değil. Benim stratejim sürekli olarak elimde olan altcoin hodl etmeme rağmen , dönemsel BTC ile takasa sokuyorum.
Ayrıca takip listem de 3-4 yıldır mevcut olan ve sonrasında dahil ettiğim " Mana , Mina , Avax , Ada , Grt ve Xlm " gibi coinleri takip ederim. Yeni çıktı vs. hype diye bir coin üzerine strateji kurmuyorum.
Mevcut hareketlerini bildiklerimi takip ediyorum. Dönemsel olarak haber gelme olasılığı yüksek ise % lik olarak cüzdanımın büyük kısmını ona aktarıyorum.
Ayrıca transfer dönemleri ve sezon başı , sezon sonu fan tokenları takip ediyorum. Cüzdanımın bi kısmını Ağustos 15 den sonra fan tokenlara kaydıracağım. City , Porto ve milan takibimde.
Kısacası bu sektörde hacim ve para sürekli mevcut ve kazanç bi çok sektöre göre fazla ama sizin nerede konumlandığınız önemli.
Bu yüzden fikirlerimi teşvik edici ve yatırım olarak değil sektör üzerinde bi inceleme olarak değerlendirebilirsiniz.