karanlık mod eklemenizi öneririm, karanlık mod olmayan ve siteleri özellikle geç saatlerde çoğunlukla kapatıp geçiyorum ben şahsen. site içerisinde ki renklerin de karanlık modda çok daha hoş ve çarpıcı duracağını düşünüyorum. hayırlı olsun.
Değerli görüşünüzü vakit ayırıp buraya yorum olarak ilettiğiniz için teşekkür ederiz. İlettiğiniz önerileri ve görüşleri not olarak aldık. Sizlerle büyümeye ve gelişmeye devam ediyoruz... Saygılarımızla.
Dışarıdan bakan bir kullanıcı için ilk deneyimlerim şunlar: Sayfaya girince ''Markanızın Gelecekteki Hikayesini Birlikte Yazalım'' yazısı üstte kaymış yukarıda bir arkadaşın daha bahsettiği gibi. Ayrıcana sayfa sade ve hoş ancak birkaç renk daha katılmış olsa daha hoş olur (Özellikle biraz açık tonlarda yeşil). Referanslar kısmında üstte geçen o yazı biraz daha belirli olabilir(Ton olarak) . Blog kısmına tıkladığımda ise önüme açılan sayfayı tamamen sadece ''Blog'' yazısı kaplamış gibi bir durum oluşuyor yani aşağıdaki yazılar biraz daha üstte yer alabilir. Kullanıcı aşağıya inmeden orda yazı olduğunu görürse dahahoş gözükür. İletişim sayfasında ise numara ve mailin olduğu kutucuklar renkli olabilir.
Genel olarak bence tasarımsal olarak bunlar değiştirilebilir. Nerdeyse kusursuz demeye yakın olmuş. Satışlarınız bol olsun umarım.
Değerli görüşünüzü vakit ayırıp buraya yorum olarak ilettiğiniz için teşekkür ederiz. İlettiğiniz önerileri ve görüşleri not olarak aldık. Sizlerle büyümeye ve gelişmeye devam ediyoruz... Saygılarımızla.