Hesabından para çıkan kişi size yolladı bu dolandırıcıların yönlendirmesiyle.
Siz de iade etmediniz.
İlgili kişi dolandırıldım diye polis savcı gezerken ekran görüntülerini gösterecek ve açık bir dolandırıcılık olacağı anlaşılacak.
İşin içinde bir çok hesap ve telefon no olduğu kısa sürede anlaşılır.
Sonra sizin hesaplardaki aktarımın size niye geldiği sorulunca açıklamanız olmadığına göre (bu hesap sahibi ile bir ilişkiniz yok) siz ne derseniz diyin ilk önce zanlı duruma düşeceksiniz. Sonrasında hakim genellikle direkt içeri atmasa da daha önce suçunuz olmadığı için sizi delil yetersizliğinden beraat etmeden önce o tutarları iade etmeniz gerektiğini anlayıp çoktan iade etmiş olsanız da bir süre daha endişe ile bekleyeceksiniz ceza alır mıyım diye.
bunun neyiniz zorluyorsunuz anlamak güç. dekontlara bakın online bankacılıktan ilgili iban noyu bulup iade edin güzel bir açıklama ile .
Yine de iadeye rağmen sıkıntıya girebilirsiniz ama iade ederseniz sıkıntıya girme ihtimali azalır.
Siz bilirsiniz demiş arkadaşlar, ben siz bilirsiniz diyemiyorum, çünkü başınıza neler geleceğinden habersiz ve biraz basiretsiz hareket ediyorsunuz. HEMEN İADE EDİN lütfen. Çok sıkıntı çekersiniz.
(Ben başkasının benim hesabıma yetkisiz birisinin hesabından para göndermesi nedeniyle yukarıda yazanları yaşamış bir kişi olarak ve bir sürü avukat ücreti ödemiş bir kişi olarak yazdım. Daha sonra hiç para transferi işi yapmadım ve hatta herhangi bir iş yapmaya dahi korkar oldum. Ben 2006 da yandım siz yanmayın)

syst3mown3r adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam böyle saçmalık mı olur ?
Örnek veriyorum sizin profilinizde ibaniniz var benim seninle sorunum var kalkıp ibanina sıkıntılı yerden ödeme iletiyorum
Bundan sizin haberiniz yok ve sizin başınıza iş gelicek ağır saçma bir sistem o hâlde çoğu büyük vakalar bile yetkisizlik (kyok) ile sonuçlanmaktadır kaldı ki böyle bir mevzu ile ilgilenmezler bence + 2. Si do******** olaylarında niyete bakılır bilinçli mı almış bu parayı ibanina + 3. Günde onlarca iş yapıyoruz burda kimse kimseyi tanımaz etmez ee iş yapıyoruz ibanımiza mutlaka ödeme alacağız bundan bizim alaka ne ?