Merhaba, konu tasarımı mükemmel. Müşteri olarak baktığım zaman güven sağlamakla birlikte kaliteli bir vizyon sağladığını düşünüyorum. Sonuç olarak bir ürün alırken ürün sayfaları ve tanıtım bileşenleri potansiyel müşteri bakımından önemli diye düşünüyorum. Sizin konu tasarımınız tam olarak bunu sağlamış. Uzun vadede kullanıcı görüşlerine göre revize edebilirsiniz ekleme düzenleme yapabilirsiniz, ben şuan mevcut olan versiyona 10/10 puan veriyorum.
Web sitenizi incelediğim zaman modern, kullanıcı dostu bir arayüz olduğunu görüyorum ve oldukça mantıklı, uyumlu bir tasarım olmuş. En önemli kısımlardan biri olan içerik konusunda yeterli olduğunu düşünüyorum. İsteğe bağlı olarak (nasıl tercih etmek isterseniz) whatsapp butonunda açılan popup mesaj sistemini siteye girildikten 3-4 saniye sonra açılacak şekilde düzenleyebilirsiniz. Tawk.to mantığında olursa sanki daha hoş olur diye düşünüyorum tabi bu sizin kararınız.
Organik trafik elde etmek adına blog kısmında SEJ (Search Engine Journal) gibi içerikler yayınlayabilirsiniz. SEO'nun gücüne inanan biri olarak uzun vadede potansiyel müşteri getirebilecek blog yazılarının sitede olması gerektiğini düşünüyorum. Blog yazılarında Windows 10 Laptop cihazımda biraz fazla gözüken boşluklar var bunlar revize edilebilir:
Teşekkürler
Değerli görüşünüzü vakit ayırıp buraya yorum olarak ilettiğiniz için teşekkür ederiz. İlettiğiniz önerileri ve görüşleri not olarak aldık. Sizlerle büyümeye ve gelişmeye devam ediyoruz... Saygılarımızla.