syst3mown3r adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam böyle saçmalık mı olur ?
Örnek veriyorum sizin profilinizde ibaniniz var benim seninle sorunum var kalkıp ibanina sıkıntılı yerden ödeme iletiyorum
Bundan sizin haberiniz yok ve sizin başınıza iş gelicek ağır saçma bir sistem o hâlde çoğu büyük vakalar bile yetkisizlik (kyok) ile sonuçlanmaktadır kaldı ki böyle bir mevzu ile ilgilenmezler bence + 2. Si do******** olaylarında niyete bakılır bilinçli mı almış bu parayı ibanina + 3. Günde onlarca iş yapıyoruz burda kimse kimseyi tanımaz etmez ee iş yapıyoruz ibanımiza mutlaka ödeme alacağız bundan bizim alaka ne ?
Hesabiniza gelen odemenin hem adli hem de mali yonden ne sekilde kimden geldigini aciklamakla yukumlusunuz.Fatura fiş olaylari bu yuzden var.Sorunsuz temiz bir para ve ticaretse zaten bunun bi önemi yok.
Simdi beni x kisisi dlandirdi benden parayi ibanina aldi.Oradan o parayi da size ve farkli kisilere gonderdi.Simdi yargi para kimlerin hesabina girmis nereleri gezmis ve kim çekmis bunlari tek tek ifadeye cagirarak asil sucluyu bulmaya calisir.Bu ihale kendini ispatlayamayan da kalir.
Mebla buyuk bir mebla degil ve sizin bu isten maddi kaybiniz yok.Bana kalirsa iade edin derim.Yok derseniz de kendinize kalmis.