WebToPay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dekontta gorunur.Sayet gorunmuyorsa must.hiz.arayin bu odemeler den haberim yok gonderen kisileri tanimiyorum iadesini istiyorum deyin.
Must.hiz.Yapamazsa bile şubede dilekceyle iade edebilirsiniz.Iade sonrasi dekontlari muhakkak alin ve muhafaza edin.Sayet sizi bu olay nedeniyle ifadeye cagirirlarsa odemelerin kimden geldigini bilmedigim ve supheli islem oldugunu tahmin ettigim icin iadelerini yaptim buda dekontu dersiniz.Siz olaylardan direk tertemiz temizlenirsiniz.
Hocam böyle saçmalık mı olur ?
Örnek veriyorum sizin profilinizde ibaniniz var benim seninle sorunum var kalkıp ibanina sıkıntılı yerden ödeme iletiyorum
Bundan sizin haberiniz yok ve sizin başınıza iş gelicek ağır saçma bir sistem o hâlde çoğu büyük vakalar bile yetkisizlik (kyok) ile sonuçlanmaktadır kaldı ki böyle bir mevzu ile ilgilenmezler bence + 2. Si do******** olaylarında niyete bakılır bilinçli mı almış bu parayı ibanina + 3. Günde onlarca iş yapıyoruz burda kimse kimseyi tanımaz etmez ee iş yapıyoruz ibanımiza mutlaka ödeme alacağız bundan bizim alaka ne ?