Nwjus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle herhangi film sitesi tecrübem olmadı ama zamanında çok araştırdım tam girecekken vazgeçtim onun yerine mobil uygulama yapmayı denedim.
Telif dosyaları olan arkadaşların çoğu anonim olmayı başaramayan bir yerden açık veren kişiler kesinlikle. Telif hakkında şunu söylemem gerekirse filmden ayrı afişten ayrı vs vs telif hakkı davaları olabiliyor.
Her ne kadar sektörde rekabet fazla olsa da siz rekabetin az olduğu film dizileri paylaşıp ilk etapta hitinizi arttırabilirsiniz. Anladığım kadarıyla bu kategoride siteye hit çekmek çok basit. (Telegram kullanılabilir etkin bir şekilde)

Hosting kesinlikle offshore olmalı (o adı bilinmeyen adalarda olan sunucular var onlar önerimdir) domain için bence Namecheap kullanılabilir. Önceden yazan arkadaşın dediği gibi ödemeleri kesinlikle kripto ile yapılmalı*
Genel olarak iyi bir SEO çalışması gerekmektedir. Bunların hepsini toplayınca belli bir bütçeye sahip olmanız gerekmektedir. Sadece embed gömmekle de ceza yiyebilirsin bu filmi yaydığın için o sitelerde footer kısmında yazan yazıların bi anlamı yok o adam parayı almak istersen öyle de alır böyle de. Ama dediğim gibi anonim kalmayı başarabilirsen bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Sitenizi yurtdışı İplere kapatın hocam. Türk yapım film, dizi paylaşamyın kesinlikle. O yıllardır açık olup aynı domainden devam eden siteler nasıl kapanmıyor bunu bende bilmiyorum bilen varsa aydınlatsın

Ofshore Hosting , domain için Liste
Yazdıklarım teşvik edici değil eğitim amaçlıdır**
Paylaşım için çok teşekkürler hocam.