Elma adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayvanı eğitirsin ama böyle insanları eğitemezsin.Fark bu

Bizim üst kattada paldır küldür koşan çocuklar var her gün kafayı yicem.

Çocuk diye bir şey demiyorum gidip uyarsan yarın gene aynı.Çünkü anne babası topluma saygıyı öğretmeyerek eğitmemişse,2 günde ben nasıl eğiticem.

Gerçekten doğurmakla anne baba olunmuyor.Acilen anne baba ehliyeti çikmasi gerek tüm dünyada.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Katılıyorum hocam ama yine de buna katlanmak zorunda olmamalı insan şahsen bu durumu kaldıramazdım çocukları varsa en alt kata ya da yalıtımlı bir eve taşınabilirler.
Aynı durum bizde de var. Sitede oturuyoruz. Her taraf park ve kocaman alan. Ailesi dışarı çıkarmıyor mu nedir anlamış değilim.
Geçen sene eve sabaha karşı gelmiştim aşırı uykuluydum. Birazcık uyumak istedim ve o malum ses başladı. Yukarı çıkıp kavga ettim. 999 kez yönetime şikayet ettim anlamıyorlar. Zaten babasının evde yürüyüşü bile hayvani. 2 ayaklı hobbit. Kendisini eğitemeyen insanın çocuklarına eğitim verebilmesi pek olası değil.
OziyWeb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çocuğun var mı bilmiyorum ama çocukları ne kadar eğitsende özellikle erkek çocukları aşırı enerjik oluyor. O nedenle zor kosmamalarini sağlamak .hele şimdiki zamanda sokak oyunları olmadığı için enerjiyi de atamiyorlar onlarında anlamak gerekiyor
Hocam bizde çocuk olduk. Ses çıkarınca annemiz terlik fırlatırdı. Azarlardı, Uyarırdı. Böyle böyle öğrendik. Bu yaşa kadar geldik. Çocuk enerjisini atamiyorsa ona göre etkinlik veya spor dallarına vermek lazim. İnsanları rahatsız etmek çözüm değil