Hepsiburada gibi ya da youtube için aylık premium ücreti ödüyoruz aslında ya da başka şeyler için... r10 için bir üyelik sistemi çıksın isterdim. tabi üyelik gene aynı olur ama ek bir seçenek olarak koyulur... böyle ticaret olarak değil de farklı şeylere etki eden genel bir üyelik gibi görsel olarak mesela profile yenilik gelir ya da özel ayarları olan konu açmak gibi yeni bir konu şablonu tarzında... bunun gibi şeyler premiuma dahil olur. şahsen alırdım ve bence çok satardı... oturup düşününce çok şey eklenebilir diye düşünüyorum...
fiyatı 59 TL olsa mesela yani bir nevi aslında youtube katıl sistemi gibi (: farklı detaylar eklenebilir foruma yenilikler ve bunlarda ticaret premiumlarına değil forumun genel bir premium sistemine entegre edilebilir...
çünkü ben de dahil burada herkes ticaret yapmıyor, alıcı kısımda var aslında... ya da girip şöyle bir araştırayım diyen de var bu insanlara da işine yarayabilecek bir şeyler olabilir hem de forum daha da kazansın sonuç olarak burası çok şey kattı bize ve katıyor da.
@Coşkun Çetin;