bu tip konularda böyle ironi yapmayı dogru veya komik bulmuyorum. benzer muhabbetler kripto paralar için de yapılıyordu seneler evvel, sonrasında işin nereyere vardıgı görüldü. şuan milyonlar edecek paralara pizza yediği için mutlu olanların haberlerini halen görüyoruz.
her yatırım tutacak diye birşey yok, eğer yeterli paranız varsa, "ya tutarsa" diye size koymayacak seviyede herşeye yatırım yapabilirsiniz. bu genelde yatırım yapacak parası olmayanlara tuhaf gelebiliyor, paranız olsa gelmezdi.
şuan kazanmadı, belki de hiç kazanmayacak. ancak ya kazansaydı? parası milyon olan domainler görüyorum şuan, 20- 25 yıl önce reglenmiş, eminim o zaman o adamlara da çevrelerinde birileri olum internet mi var memlekette, kime nasıl satacaksın, ne yapacaksın o kadar para yatırılır mı bu işe diye dalga geçiyordu falan filan =)
benzer örneği nftlerde gördük, ama balondu ama değildi, ilk etapta tutar mı tutmaz mı demeden işe girip çok temiz para kazananlar oldu
örnekler arttırılabilir. tutmayan birşeyin sonraında çıkıp "hee noldu tutmadı" demek kolay. iş ki o riski alıp tuttugu zaman voleyi vurmak.
not: metayla ilgili 2-3 domain dışında yatırımım olmadı, yani bir tramvam yok

sadece genel bir fikir çizmek istedim
selamlar