Lisans yoksa gayet normal. Hele ki obfuscate'lenmişse direkt virus sayılıyorlar, onu pek atlatabileceğinizi düşünmüyorum. Lisans sanırım çare.
Ek not: Lütfen dikkat ediniz, forumda çok garip tipler gördüm. Her encrypt'li giden gelen data'yı virus zanneden ki data orijinalde encrypt'li bile olmayabilir sadece nasıl çözümleyeceklerini bilmiyor dahi olabilirler. Virus Total'in sonuçlarına kesin gözüyle bakan bolca insan var. Programınız boş yere baltalandığı gibi üstüne bir de ban dahi yiyebilirsiniz. Öncesinde nolur nolmaz, programın obfuscate'li olduğunu vs bilgilendirin derim.
Hocam valla bir kişiye sattım programı packli halde teslim ettim virüs var inmiyor dedi mecburen packsiz halini attım packisz halinide indiremedi virüs uyarısı vermiş kendisinede söyledim zaten dnspy ile bakabilirsiniz kaynak kodlarına diye
Sanırım kurumsal bir firman yoksa zor bu işler 😞
Ya da PHP ile programı vssden yöneten bir sistem yazabilirim ama php bilgim çok yok olsaydı eğer vds de program sürekli çalışırdı php ile panel yapardım oradan yönetirdi kullanıcı programı. Gerçi bu seferde stabil çalışması zor kişiye özel vds almak gerekicek 😂