Merhaba,
Bir süredir elementor pro ile site oluşturmaktayım. Bazı sorularım var; ücretli ya da ücretsiz danışmak isterim.
1. Görsel boyutları. Örneğin blog postu için görsel kutusu ekliyorum, boyut olarak rastgele 1024X1024 seçiyorum ama bu sefer anasayfada thumbnaili dikdörtgen formda kırparak gösterdiği için görseldeki yazı da kırpılmış oluyor. Logo nerede ne boyutta olmalı, içerikler nerede nasıl görüntülenecek görmemin bir yolu var mı yoksa ekleyip deneye deneye mi bulmalıyım?
2. Bir post template'i oluşturdum theme builder'dan. Yeni yazı eklerken elementor ile düzenli diyerek klasörlerden bu şablonu seçerek ilerliyorum ve içeriği komple silip tekrar oluşturuyorum. Uzun bir yol gibi geliyor, daha basit bir yolu var mı?
3. Kendi kit kütüphanesi dışında ekstra şablonlar edinebileceğimiz bir yer var mı elementor pro için?
4. Elementor pro kullanırken mutlaka kullanılmasını tavsiye ettiğiniz eklentiler var mı?
5. Özellikle elementor pro için çalışılmış seo kaynağı var mıdır tavsiye edebileceğiniz ücretli/ücretsiz?
Teşekkür ederim.
Elementor pro tek başına bir şeye yaramaz,
Element Pack Pro ile desteklenmesi lazım dilerseniz dosyaları atabilirim.