EKA REKLAM bayilik sistemi ile almış olduğunuz ürün tam otomatik sistem tarafından sizlere 7 gün 24 saat anında teslim edilmektedir. Sistemimizde 100+ adet farklı ürün bulunmaktadır ve 90+ adet ürün stoklu olarak satışa sunulmuştur. Burada stoklu olarak satışa sunulmasının özellikle belirtilmesinin sebebi bu ürünlerden sipariş verdiğiniz an tam otomatik sistem tarafından sizlere anlık olarak teslim edilmesidir.
Bayilik sistemimizde toplam 3 adet paketimiz bulunmaktadır.
1. Paket ücreti 4.000TL'dir.
• Size Özel Seçtiğiniz .com Alan Adı ve 1 Senelik Hosting
• Anahtar Teslim Wordpress Woocommerce Altyapılı Web Sitesi (Ürünler eklenmiş, gerekli sözleşmeler düzenlenmiş olarak)
• Özgün Logo ve Konu Tasarımı
• Lisans – Hesap Temini için 500TL Bakiye
• 15 Gün Boyunca Ürün Kurulumları Gibi Konularda Teknik Destek ve Eğitim
2.Paket ücretimiz 500TL'dir ve bakiye olarak sistemimize eklenmektedir. Eklenen bakiyenin tamamı kullanılabilir bakiyedir.
3.Paket ücretimiz ise 1.000TL'dir ve 500TL bakiye olarak sistemimize eklenmektedir. Kalan 500TL ise 30 Gün Boyunca Ürün Kurulumları Gibi Konularda Teknik Destek ve Eğitim ücreti olarak alınmaktadır.
Ürün Kurulumları Gibi Konularda Teknik Destek ve Eğitim kapsamında müşteri soruları, ürünlerde alınan hataların çözümleri sizlere anlatılmaktadır. Video veya e-book iletilmemektedir.
Kısacası 2.Paket'i satın aldığınız da ürünler konusunda oluşabilecek hatalar için bilgi sahibi değilseniz biz destek vermiyoruz. Bu destek 1 ve 3. paketlerde verilmektedir.
Birinci paket sizlere 7 iş günü içerisinde teslim edilecektir, ikinci ve üçüncü paketi ise anlık olarak kullanmaya başlayabilirsiniz.
Aklınıza takılan sorular için
+90 850 441 89 49 numaralı Whatsapp hattımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.