Arkham (ARKM), blok zincirinin yapay zeka ile isimsizleştirilmesine güç veren, zekadan kazanılan bir belirteçtir.

ARKM Token İzlenecek Yol Haritası:

Abonelik Süresi
17/07-09:00-18/07-09:00 (24 saat)

Hesap Dönemi
18/07-09:00 -10:00

Nihai Token Dağıtımı
18/07-10:00 dan sonra
-Kesinti: 1 Arkm-0.05 dolar
-Geri iade: BNB
-Dağıtım: ARKM token

Listeleme
18/07-15:00 de
ARKM/BTC, ARKM/USDT, ARKM/TUSD, ARKM/BNB ve ARKM/TRY

https://launchpad.binance.com/tr/subscription/ARKM_BNB

arkm aklıma yattıgı için bende ön satışa katıldım, hatta ilk defa katılıyorum, bazıları kazandırmıyor falan dediler, fakat talep çok ve önsatışa bile 100 bin kişi katıldı,
binance ön satışa çıkmadan önce sitesini bir arkadaş atmıştı ve wow demiştim, projenin amacı fon görmek, *********** bir coin düşünün ve o coinin fon'larını takip edebiliyorsunuz bu site ile, coinin para akışlarını vb, şuan site halka açık değil

site böyle ve fonları görebiliyorsunuz, balina hareketleri vb kısacası projeyi beğendiğim için bende ön satışa katıldım, sizde katıldıysanız(önceden), bnb'leri stake edin yoksa katılmamış sayılacaksınız

şuan önsatıştan 0.05 dolar'a en çok bnb tutanlara 15 bin dolar limit ile satılacak, twitterda hep 1 dolar beklentisi var, çünkü binancenin launcpad yaptıgı coinler 20x vb yapmış hep, bende katıldım beklentim oluştu benimde
haberiniz olsun, ön satışa katılanlar stake etmeyi unutmayın....

KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR, SADECE BİLGİLENDİRME AMACLI PAYLAŞILMIŞTIR.