İş değiştirmek hiç aklımda yokken (ki memnun değilim) Bir arkadaşım telefon etti (yakın) onun da bir yakını muhasebeci arıyormuş. Evet dedim dinliyorum. Şartları saydı, hoşuma gitti. Kıyas yapmak adına şartları belirteyim. 20 bin net maaş. Günlük 267 lira yemek parası. (Sanırım 26 günden hesaplanıyor.) Haftada 3 gün ofis 2 gün ev. Haliyle cumartesi pazar yok. Yılda da bir maaş ikramiye. Tabi hiç iş değiştirmeyi düşünmeme rağmen biraz heveslendim çünkü benim şartlarıma göre gayet iyi. Kendilerine cv gönderirken kariyet.net'de cv güncelleyince hemen birilerinin önüne düşmüş. Sağdan soldan aramaya başaldılar. Beklediğim yerden ise bir dönüş alamadım henüz. Belki de hiç alamayacağım bilmiyorum. Her neyse arayan firmalardan birisi de benzer şartlar söyledi. 20 bin maaş dedi. Yemek burada çıkıyor, servisimiz var vs. Çalışma saatleri biraz sıkıntılı ama evime yakın. Sabah 7.30 akşam 5.45. Ama nedendir bilmem bir güven vermedi bana. Beni firmanın kendisinden değil, mali müşavirlik ofisinden aradılar. Bir tekstil firmasıymış. Muhasebede kimse yokmuş. Tek olacakmışım. Hadi patron muhasebeden anlamıyor, bu sebeple burası mantıklı diyelim. İlanını buldum sonrasında kariyet.net'te. İlan da saçma sapan bir ilan. Diğer beklediğim yerden arasalardı kendi çalıştığım yere iş görüşmesi olduğunu belirtecektim ama burasını gidip görmeden anlayamayacağımı düşünüyorum o sebeple de söylemek de istemiyorum. Böyle bir şey hiç gündemde yoku çünkü. Doktor randevusu diyerek görüşmeye gitmeyi düşünüyorum ama sonrasında okey olursa ne yapacağımı da tam bilmiyorum. Siz olsanız ne yapardınız bir yardımcı olur musunuz bana?
İlgili firmanın da kariyer'deki ilanını buraya bırakıyorum.
https://www.kariyer.net/is-ilani/pan...evlisi-3535262