Tamam birader tamam sensin. Sana onun açıklaması dahil 5 mesaj yazdım paragraf paragraf böğlüyorsun hâlâ. Siz akpyi daha 50 sene bu ülkenin başında tutmak için koşun dedenizin peşinde. Nasıl akpnin gözlerini kör edenlere bi şey anlatmayı bıraktıysak sizin gibilere de anlatılamıyor demek ki. Aynen pirom, dedem %80'le alacak seçimi.
Yaw kardeş, kimsenin Kılıçdaroğlu peşinden gittiği yok. Şizofren gibi takmışsın adama. Ben muhalefetim. Muhalif olan en güçlü kimse ona oy veririm. İnsanları da bu yönde ikna etmeye çalışırım. Sen kafayı kılıçdaroğlu ile bozmuşsun. Cidden psikolojin yerinde değil. Hem iyki muhalefet kazanmadı deyip sonra böyle 5 paragraf açıklama yapmaya çalışmak ve bütün derdinin kılıçdaroğlu düşmanlığı olması sağlıklı düşünce değil.
Halkımız çok normal, halk herşeyde doğru yapıyor da sen gelip bütün suçu tek bir adama yöneltiyorsun.
Ayrıca konu bu da değil de senin bütün hedefinde kk olduğu için resmen nefret kusmaktan başka birşey yapmıyorsun. Sorunlar hakkında ne konuşursak konuşalım iyki muhalefet kazanmadı ama kılıçdaroğlu akpyi tutmak için aday oluyor. Aynen süper mantıklı cümleler kuruyorsun.