TurkMet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaw kardeş. Sen kılıçdaroğlunu takıntı haline getirmişsin. Ben ne yazıyorum senin bütün derdin kılıçdaroğlu olmuş. Anlamıyorsun uzatmaya gerek yok.
Çünkü senin bütün yazdıklarının kökeninde kılıçdaroğlu var. Ben kimden medet umcam akpden mi? Ben Atatürk'ün partisi chp'den medet umacam. Onu da kılıçdaroğlu işgal ettiyse benim bütün derdim sıkıntım bu adam. Bu adamı kovmadan ülke kurtulmayacak. Ben en az 20 kişi biliyorum sırf kendi yakın çevremden akpye kesinlikle oy vermek istemeyip kılıçdaroğlu yüzünden mecburen akpye oy veren adam. Biraz köy kahvelerine gidin, anadoluyu gezin de görün bu adam nasıl oralarda.

Zafer partisi başkanı Ümit Özdağ ittifaka destek olmak için chp'ye chp'nin kuruluş ilkelerini kabul ettirmek zorunda kaldı. Düşünün chp nasıl bi parti haline getirldi. Sen kılıçdaroğlunun bu kaçaklarını ülkelerine gönderileceğini sanıyorsun masum masum ama bu adamlar entegrasyon planı hazırlamıştı, Özdağ bunu da şart koşmak zorunda kaldı. Sonra da kalkmış bana kılıçdaroğlunu takıntı yapmışsın diyorsun. Chpyi perperişan eden adamı ben başka ne yapayım?