Ya birader biz bunları yazmadığımızda seçim olmuştu noldu seçildi mi? Ben bunları söylüyorum diye mi seçilmedi? Bu adamı deccal gibi görüyorlar anadolu'da, anadolu ölse de bu adama oy vermez nesini anlamıyorsun? Kılıçdaroğlunun seçilmeyeceğini bile bile girdi seçime. Tarihin gördüğü en büyük akpli bu kılıçdaroğlu. Sırf kazanamamak için girdi, görün artık şunları ya. Kaç seçimdir oy çalınma muhabbetini yapıyorlar en ufak önlem aldılar mı?
Bizim yargılansın, vatana ihanetten ömür boyu gökyüzü görmesin dediğimiz adamlarla ittifak kurdu bu herif. Atatürk şeyh saitle ittifak mı kurmuştu? Atatürk şeyh sait gibilerle ittifak kuranlara senin gibi mi tepki verirdi benim gibi mi? Kalkıp ülkenin tüm kurumlarını satan babacanla, suriyelileri dolduran davutoğluyla madımakı yakanlara avukat olanlarla partideki milliyetçileri kovup pkk sempatizanlarıı dolduran bu adamın yanında durun mu derdi Atatürk? Biz Atatürk'ün ne yaptığını ne düşündüğünü çok iyi bildiğimiz için kılıçdaroğlundan olmaz dedik, olmadı da. Olmayacak da inan buna. Daha 10 seçime de girse akpye kazandıracak bu adam. Anlayın şunu. Karşı çıkın bu adama ülkenizi seviyorsunuz. Bu ülkeyi malum kişi ve tebasından kurtaracak tek kurum chp onu da 15 senedir kılıçdaroğlu esir alıp tüm milliyetçileri kovarak akpye hizmet eder hale getirdi. Bu kadar zor değil bunu görmek.
Kılıçdaroğlu bırak kurtuluş fitilini ateşlemeyi kibrit bile çakamaz. Çakmak istemiyor çünkü, kurtuluş fitiliyle alakası yok adamın, o adam ülkeyi bitirmeye yardımcı oluyor. Benim yazdıklarımı okuyan o ahaber beyinli kitle zaten kılıçdaroğluna günahını bile vermeyecek kişiler, kaç senedir vermiyorlar da. Benim yazdıklarımı vatanını seven adamlar görsün ki kılıçdaroğlunun nasıl biri olduğunu anlasın, o partiden istifaya zorlasın. Chp'yi kurtaralım, Türkiye'yi kurtaralım.
Yaw kardeş. Sen kılıçdaroğlunu takıntı haline getirmişsin. Ben ne yazıyorum senin bütün derdin kılıçdaroğlu olmuş. Anlamıyorsun uzatmaya gerek yok.