Hocam maşallah gerçekten de yani baya baya uzun süreler çalışmışsınız inşallah karşılığını almışsınızdır çünkü yazdığınız saatler çok uzun saatler ve tempolu bir şekilde çalışıyorsunuz hiç durmadan gerçekten dayanma ve sabır gerektiriyor siz başarmışsınız helal olsun 😊
benim isteğim ise hocam bir kaç başta başlangıç için hedeflerim var 3 ana hedef onları başardıktan sonra zaten düşüncem öğlen saatlerinde çalışma 1 sene öyle çalıştıktan sonra ise bir meslek sahibi olmak için staj tarzında bir şirketin yanına girebilirsem girip mesleğimi aldıktan sonra tamamen rahat bir şekilde kendi mesleğimi icra ederek ilerlemeyi planlıyorum
o çalışma tempon muhtemelen sen şuan olduğun yaşta olduğum dönemdeydi. ailem yoktu ve gidecek yerimde yoktu. bişeyleri başarmak için mecburen bi dönem katlanmak zorunda kalmıştım. şimdi şükür evim ailem arabam hepsi var. Allah sana daha iyilerini nasip etsin. ama unutma senin isteyip bişeyler yapman gerek. uykum, sosyal hayatım yemem içmem diye takılırsan gelecekteki istediğin hayatı yaşayamazsın saygılarımla.