Ben bundan 5 6 sene önce ilk bilgisayarımı almak için 3 ay boyunca sabah 6dan öğlen 3'e kadar kahvaltı salonunda komilik. 4ten gece 3'e kadarda kafede çayocağında çalışmıştım. 3 saat sadece işim olmayan zamanım vardı. İşle ev arasıda 45dk sürüyordu uyumak için pek zamanım kalmıyordu. Alışmıştım 3ayda ama sonrasında çok sağlık sorunu ile uğraştım.
Yine olsa yine yaparım çünkü o zaman böyle çalışmasaydım o bilgisayarı alamazdım. Bilgisayarı almasaydım şuan ki mesleğime sahip olamazdım.
Kısacası önerim çok uzun süreler için gece çalışması bence uygun değil ama bir hedefin varsa ve o hedefin için gece çalışınca daha kolay uşacaksan düşünebilirsin.
Maşallah hocam siz de gerçekten çok uzun saatlerde çalışmışsınız hiç durmadan gerçekten düşününce ne kadar zor olduğu bile belli oluyor ama tebrik ederim başarmışsınız 😊
Benim de şimdi gece çalışma isteğimin sebebi daha fazla kazanmak için 3 ana hedefim var sizin gibi hedeflerime ulaşmak için daha doğrusu hızlı ulaşabilmek için böyle gece saatinde çalışmak daha mantıklı geliyor benim de isteğim bilgisayar üzerinden bir şeyleri başarmak ama şu an ki laptop üzerinden bir işe kalkınıyorum 1 hafta sonra o kadar ağır çalışıyor ki google bile zor açıyor o yüzden ana hedeflerimden birisi de kesinlikle kasmayacak bir bilgisayar. Değerli yorumunuz için teşekkür ederim hocam inşallah bende dayanıp hedeflerime daha kısa sürede ulaşabilirim 😊