Kemalok adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İvedilik konusunda hemfikiriz belki olmuş olanlar yol yordam gösterir forumda dedik ama kimseden ses seda yok. Sırrını paylaşmıyor kimsecikler.

Manen zenginliğin madden zenginlikten çok üstün olduğu fikrindeyim aslında. İşin goygoyundayım ama ekonomik refah ya da alım gücünün dünya orta direk ortalamasında olması bizim için sanırım kafi bir zenginlik olurdu. Biz tuhaf bir milletiz. Alacağımız donu kırık yerde arar en ucuzunu buluruz ama sıtarbaksa oturduğumuzda masanın üzerinde muhakkak görünsün diye ayfon 14 pro meks için kredi çekeriz. Hakikaten imkanım elverse verir miydim o parayı bilmiyorum. Paranın yokluğunun ya da azlığının huzursuzluğunu bir tek sürekli olan sağlık işlerimizde ve araba ile gitmemiz gereken uzun yollarda hissediyorum. Allah hayırlı zenginlikler versin
aynen bizim milletin amacı zengin görünmek zengin olmak değil. krediyle o telefon alınır ama baksanız dükkan ya da e ticaret sitelerini gezeriz ucuzunu bulmak için. ama dışarda zengin görünmek için de zengin itemlerine yatırımı basarız.