volkanwp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar;
elimde 3 adet domain bulunmakta.

1. domain tatilyapiyorum.com
Bu domainle gezdiğimiz yerleri hem 360 kamera hem de Drone çekimlerimiz ile YouTube'da ordan da site içerisinde paylaşmak istiyorum. Şuanda belli bir taban oluşması açısından bildiğim daha önceden gezdiğim yerleri eklemeye çalışıyorum. daha taban tam oturmadı oturtacağım.

2. domain tatilyolum.com
Bu dominle popüler yol güzergahlarındaki restoranlar olsun oteller olsun gezmeyi sevenler için popüler rotalar olsun bunları tanıtmak eklemek fotoğraflayıp bu sitede insanlara gerçek ve doğru bilgi vermek için açmayı planlıyorum.

3. domain bungalovdatatil.com
yukarıdaki diğer domainlerle bağlantı kurarak bir birleri içerisinde reklamlaşarak bu adreste ise sadece bungalov evleri (tüm TÜRKİYE'deki bungalov evler için) bir kiralama işi yapmayı planlıyorum.

1. ve 2. domainde örnek olarak rotalara eklenerek burada r10 bungalov evlerinde kaldık çok beğendik vs vs açıklama yaparak kiralamak için yönlendirme olarak 3. domaine erişim sağlanacak ve buradan kiralama yapıldığında hem komisyon olacak hem de reklam parası tarzında 1. ve 2. domainde de reklam ekleyerek ilerleyebileceğimizi düşünüyorum.

Bu proje için görüşlerinizi almak istiyorum. Zor yoğun bir proje. Biraz karışık gelmiş olabilir. Kusura bakmayın Aynı zamanda eşim ve ben gıda sektöründe iş yerimiz var onuda devir ederek gezerek içerik oluşturmak istiyoruz

Tavsiye önerilerinize saçığım şimdiden teşekkür ederim
tatil yapan kişilerin tatil yaptıkları yerlerin anlık görsellerini deneyimlerini nereden nasıl ekonomik bütçe ile gidebilecekleri ve çevrede sosyalleşme alanları yada en yakında şunlar var gibi paylaşım yapacakları platform olur. sistem oturuduğu zaman otellerden vs reklam alarak iyi kazanç alabilirsin fakat ciddi emek sarf etmen gerekir.