Selaum aleykum,
Kadence tema almayı düşünüyorum ama kafama bir kaç soru takıldı. Yardımcı olursanız sevinirim.
1) Ömür boyu lisanslar daha sonra satıcı işi bıraksa veya (forum kuralları gereği) ben artık yıllık vericem dese yine de lisans devam eder mi?
-Bazıları yıllık satıyor bazıları ömür boyu. Yıllık satanlar yıllık abonelik aldığı için mi yoksa kendileri mi böyle karar almış ondan sordum.
Lisans iptal olmadığı değişmediği sürece devam eder. Yıllık satanlar yıllık plan almıştır.
2) güncellemeleri biz panelden kendimiz yapabiliyor muyuz? Güncellemeler için satıcıyla iletişime geçmek gerekecek mi her seferinde?
- GPL lisans gibi durumlarda galiba kendileri indiremiyor güncellemeleri sürekli satıcıdan alıyorlar diye biliyorum. İnternette okumuştum hiç kullanmadım. Bu yüzden soruyorum.
Orijinal temalarda panelden yapabilirsiniz.
3) full pakette tüm eklentiler ücretsizmiş sitesinde yazdığına göre. Yeni eklentileri kendimiz wordpress panelden indirebiliyor muyuz? Yoksa satıcıya mu muhtacız?
- Dokümanlarda yanlış anlamadıysam kadence sitesine hesabınızla girip indirin yazıyordu. Bizim hesabımız olmayacağı için soruyorum. Wordpress panelden tüm yeni eklentileri kendimiz indirebiliyor muyuz?
İstediğiniz eklentileri söylerseniz tam liste iletebilirim.
Şimdilik aklimdakiler bunlar. Sorular basit gelebilir ama açıklamaları da yazdım. Araştırmanın yaptım cevap yerine daha fazla kafam karıştı bilen hocalarım cevaplarsa sevinirim. Teşekkürler
Edit: kadence teması AMP yi desteklemiyor mu? Hiç bir sitede göremedim. Kadence AMP diye bir eklentileri varmış ama onunda eski eklentiler bölümüne koymuşlar
AMP destekler ama AMP genelde sorunlara neden olur önermem.
Kadence lazımsa lider lisans sağlayıcı olarak yardımcı olabilirim.
https://www.r10.net/wordpress-eklent...a-fazlasi.html