Merhaba hocam,
iş yerinde ki yöneticin neden öyle bir şey söyledi ? hem bir yerde çalışabilir hem de vergi mükellefi olabilirsiniz bunda her hangi bir problem olmaz ekstra faydası bile olur. Bir iş yerinde çalışmasaydınız vergi mükellefi olduğunuzda bağkur ödemek zorunda kalacaktınız ama iş yerinde sigortalı olarak çalıştığınız için bağkur ödeme zorunluluğunuz olmayacak böylelikle.
Ben 2022 yılında kurduğumda ortalama 1.500₺ gibi bir masraf etmiştim vergi mükellefi olmak için hatta
@MaliMevzuat; Savaş abiyle çalıştım sizin de çalışmanızı öneririm hem bilgili hem de ilgili bir mali müşavir kendisi.
o konuda bende emindeğilim henüz fırsat bulup müdür ve ik ile görüşemedim. asıl onlarla görüştükten sonra olay belli olacak ama yarın babama teklifte bulunacam b planı olarak hazır olmak için ona anlatırken her şeyini anlatacağim belki de hiç gerek kalmadan ik ve müdür sorun yok diyecek kendim açacam.
teşekkürler malzeme ve makine vs. maliyetine çalışıyorum şuanda onların adını tam koyunca bürokrasi işine başlayacam o basamağa gelince tavsiyenizi değerlendireceğim