Attığınız ürünler konusunda reel, pratikte kullanım tecrübesine ne yazık ki sahip değilim. SoundPeats Aptx adaptive ile ilgi çekici bir model fakat telefonunuz Qualcomm işlemcili Aptx Adaptive destekli bir model olmadığı sürece çoğu laptopta dahili olarak böyle bir destek olmadığı için pek bir avantajı kalmıyor ( harici usb dongle gibi çözümler gerekiyor)
Şu konuda bir bilgi vermek istiyorum, kauçuk lastikli kulaklıklar kulağınızı özel olarak rahatsız etmiyorsa bass ve dışarıya karşı pasif bir gürültü engelleme konusunda SoundPeats Air3 gibi kauçuksuz modellere kıyasla çok daha başarılılar. Ben şu kulaklıktan kullanıyorum 280 küsür TL'den almıştım 2-3 ay önceydi sanırsam. Fiyatına göre ses kalitesi, mikrofon kalitesi, pil süresi gayet ideal. ( Yazılımı biraz vasat - kısıtlı fakat bu fiyat bandında yazılım desteği - yazılım ile farklı ekstra şeyler pek beklememek gerek ) Apple'larında desteklediği AAC Bluetooth codecini destekliyor.
Lastikli kulaklıklar müzik için daha elverişli zaten, kauçuksuz modeller genelde meets ve arabalarda tercih ediliyor diye biliyorum. " Ben şu kulaklıktan kullanıyorum " demişsiniz ama kulaklığın linki ya da modeli yok hocam :') merak ettim hangi üründen bahsediyorsunuz