Rothstein adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hасklinklerin aktif olarak kullanıldığı sektörlerle ilgili sorular hariç tüm sorularınızı yanıtlamaya çalışacağım.
Slm hocam, benim 800 küsür müzikten oluşan bir YouTube kanalım var (müzikler tamamen lisanslıdır), şunları yapmam SEO açısından bir sorun oluşturur mu?

1- YouTube kanalında bulunan videoların hem MP4 formatında hemde MP3 formatından oluşan 2 farklı web sitesi yapsam ve bu 2 sitede yer alan içeriklerin başlıkları, etiketleri, açıklamaları YouTube kanalında yer alan video başlıkları, etiketleri ve açıklamalarıyla birebir aynı olsa sorun olur mu?
a- MP4 formatından oluşan web sitesi YouTube kanalım da yer alan videoların linkinden oluşmaktadır.
b- MP3 formatından oluşan web sitesinin MP3 dosyaları hosting üzerinde bulunmaktadır.

2- YouTube kanalım da bulunan videolarla ilgili 2 android uygulama yaptım. Biri müzik uygulaması diğeri ise video uygulaması. Müzik uygulaması verileri hostingten çekecek, video uygulaması ise verileri youtubeden çekecek. Aynı şekilde bu 2 uygulamada da yer alan içeriklerin başlıkları, etiketleri ve açıklamaları YouTube üzerinde bulunan videoların başlıkları, etiketleri ve açıklamaları ile birebir aynı olacak.

Bu 2 durumdan ötürü bir sorun yaşar mıyım acaba?

Not: YouTube kanalım da bulunan bu 800 küsür müzik videolarının her birinin başlıkları ve açıklamaları tamamen farklıdır, etiketleri de %70 oranında farklı.

Özet: YouTube kanalım da bulunan videolarımın etiketleri, başlıkları ve açıklamaları diğer platformlarda yayınladığım içeriklerle birebir aynı olması bana sorun yaratır mı?