zekikaynak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eşim Rus vatandaşı. Güya savaşta olan, tüm dünya tarafından ambargo uygulanan, para birimi TL'ye göre bile yerlerde olan bu ülkenin insanları aslında diledikleri gibi yaşıyor.. Aslında fiili olarak Antalya'yı kaybettik ama farkında bile değiliz.. Yaşın 40 olmasına rağmen eşimden dolayı her an kaçıl biletim olduğu için rahatım.. Ancak genç arkadaşlarıma samimiyetle söylemeliyimki saçma sapan duygusallıkları bırakıp kapağı güzel bir ülkeye atmak haklarında en hayırlısı olacaktır.
Konuyu inceler iken mesajınızı okudum hocam bende ülkenin bu sıkıntısının çok büyük ölçüde bir sorun olduğunu düşünüyorum, Ruslar ve Ukraynalılar resmen Antalya yı işgal etti, Yabancılar ülkemize akın akın geliyor göç ediyor resmen bazı yerlerde sayıları Türk nüfusunu geçiyor bu çok büyük bir sorun bu sorunun bırakalım bu seviyeye gelmesini yüzde 2 seviyesine dahi gelmemesi gerekecek kadar tehlikeli ülkemde yabancı istemiyorum, ülkeme göç te istemiyorum, herkes kendi ülkesinde yaşasın Rusya nın her şehrinde savaş yok daha doğrusu Rusya da savaş bile yok. Afganlar, Pakistanlılar ve daha niceleri bu çok büyük bir sorun bende dikkat çekmek istedim araştırdığım bir şeydi, Arkadaş içinde Rabbimin yardımcısı olması dileğiyle 🙏