Evet hocam ağzınıza sağlık bu sözden esinlendim bende. Baba değilim ama empati yapmayı çok severim ve yaptığım zaman eşimin, çocuklarımın gözünü bir şeyden eksik edersem benim için ölüm olacakmış gibi hissediyorum
😞
Hocam zaten problem o. Bakın benim inancıma göre bir kere evlenmek sevaptır. Evlenmek şuan çok zor. Ve o eşinize ve çocuğunuza mahcup olduğunuz anda, beni assalar daha az canım yanar diyorsunuz. Allah hiçbir babaya, evli erkeğe göstermesin diyeceğim ama göstermese bu durum da ilahi adalete ters. Biz bunu hakettik hocam. Biz çocuğu üşümesin diye fön makinesini çocuğunun yanında açıp bırakarak içerde intihar eden Annenin haberini izleyip yeni sekmeye, yeni kanala geçtik. Memlekete 100 para girdiğinde 99'unun %1'e, 1'inin %99'una gitmesine razı olduk.
@Dangerousproxy; Hocam umarım eşiniz anlayışlı bir insandır. Gerçi anlayışsız olsa ayrı bir huzursuzluk, anlayışlı olsa keşke daha iyi imkanlar verebilseydim duygusu yaşıyorsunuz. Ha Googledan gelen veya burdaki florasancılara da şimdiden söyleyeyim daha iyi bir imkan derken, hakettiğimiz. Öyle ağababalarınız gibi yatlar katlar S kasa mercedesler istemiyoruz biz.