SauRonn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Almanyadan arkadaşım geldi 2 hafta önce. Burda euro dayandıramıyorum, bir bilgisayara bir telefona, bir arabaya 1-5 yılınızı nasıl harcıyorsunuz diyor. Bu arkadaşın kuzeni de Almanyada evini sattı iş kurdu, ciro yapıyor ama kar yok. Euro sermayesiyle girmesine rağmen. İlk geldiğinde burdaki insanlar armut piş ağzıma düş diyor diyordu şuan lanet olsun diyor. Orta gelir bitti hocam. Ya küçük bir üst kesimdesiniz. Ya da alt kesimdesiniz veya alt kesmin, üstler zengin yaşasın onlar yaşamayacak da kim yaşayacak diyen kesimdesiniz. Sevmem ama Necip Fazıl doğru söylemiş. "Allah'ın 10 pulunu bekleyedursun 10 kul. Birine tam 9, 9 kişiye 1 pul. Bu taksimi Kurt yapmaz kuzulara şah olsa. ..."

@SonBirDefa; Ne diyorlar hocam, analar ağlar. Analara ağlamak yakışır da baba ağlarsa, işte o zaman küçük kıyamet vardır.
Evet hocam ağzınıza sağlık bu sözden esinlendim bende. Baba değilim ama empati yapmayı çok severim ve yaptığım zaman eşimin, çocuklarımın gözünü bir şeyden eksik edersem benim için ölüm olacakmış gibi hissediyorum… 😞