Dangerousproxy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Değerli dostum ne zaman t shirt aldım pantolon aldım kıyma aldım bilmiyorunm varsa yoksa kira stopaj aile ya çok değil 2 sene önce araba alan dostum scirocco almış 130 bine olmuş arabası 800 bin 1 milyon ya türkiye de alınır araba ne var yatıyor diyorum dallama şimdi alsana susuyor cevap yok
İş yapmak muhim değil yapsakta alan yok hocam insanlarda para kalmadı ve bugün 100 bin tl ücretsiz verseler kazanacağımız gider harici kar 3 5 K bile etmez
Hocam sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Almanyadan arkadaşım geldi 2 hafta önce. Burda euro dayandıramıyorum, bir bilgisayara bir telefona, bir arabaya 1-5 yılınızı nasıl harcıyorsunuz diyor. Bu arkadaşın kuzeni de Almanyada evini sattı iş kurdu, ciro yapıyor ama kar yok. Euro sermayesiyle girmesine rağmen. İlk geldiğinde burdaki insanlar armut piş ağzıma düş diyor diyordu şuan lanet olsun diyor. Orta gelir bitti hocam. Ya küçük bir üst kesimdesiniz. Ya da alt kesimdesiniz veya alt kesmin, üstler zengin yaşasın onlar yaşamayacak da kim yaşayacak diyen kesimdesiniz. Sevmem ama Necip Fazıl doğru söylemiş. "Allah'ın 10 pulunu bekleyedursun 10 kul. Birine tam 9, 9 kişiye 1 pul. Bu taksimi Kurt yapmaz kuzulara şah olsa. ..."

@SonBirDefa; Ne diyorlar hocam, analar ağlar. Analara ağlamak yakışır da baba ağlarsa, işte o zaman küçük kıyamet vardır.