SauRonn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam aramızda 8 yaş var aşağı yukarı. Aynı şekilde kira fiyatı aynı. Tamamen aynı problemleri yaşıyoruz. Alınteri ile gelen gelir tamamen maliye, sigorta, gider üçgeninde uçup gidiyor. Giydiğim pantolon bile 4 yıllık. Hocam inatla yapılan bu yanlışlardan sonra eğer bugünden itibaren doğru şeyler yapılacağını varsayarsak bile en az 10 yıl dayanacağız. Çok kişi dökülecek. Çok kişi bırakacak kaçacak. Bir yandan da bu cennet vatanda özellikle iş yapmak isteyenlerin özellikle baskılandığını düşünüyorum. Büyüyemiyoruz çünkü. Biz büyürsek devlet büyüyecek,. O yüzden büyüyemiyoruzdur. Ama ben de bunaldım. Ve şunu da söyleyeyim ailenizden en yakınınızda bile zamanında evini arabasını almış yakınlarınız sizi hiçbir zaman anlamayacaklar. Burası lafta "Komşusu açken tok yatan bizden değildir" lafının edebiyatıyla böbürlenip, bana dokunmayan yılan bin yaşasın lafını uygulayanların çoğunlukta olduğu kurtlar sofrasıdır.
Değerli dostum ne zaman t shirt aldım pantolon aldım kıyma aldım bilmiyorunm varsa yoksa kira stopaj aile ya çok değil 2 sene önce araba alan dostum scirocco almış 130 bine olmuş arabası 800 bin 1 milyon ya türkiye de alınır araba ne var yatıyor diyorum dallama şimdi alsana susuyor cevap yok
İş yapmak muhim değil yapsakta alan yok hocam insanlarda para kalmadı ve bugün 100 bin tl ücretsiz verseler kazanacağımız gider harici kar 3 5 K bile etmez