Bİrkaç gündür sürekli saçma sapan mesajlar gelip duruyor. Bir çözümü yok mu ya
yıllardır küllenmiş aşkın var bende
yıllardır bu konudan muzdaribim her gün usanmadan atıyor n*mussuzlar
+1 bıktım çözümü olan paylaşırsa çok dua alır
konu sahibinin izniyle rez. Aynı konudan bende muzdaribim
Haftada 2 3 kere smsbombası yiyen biri olarak söylüyorum bende bunlardan bıktım
ya hocam bu aptallardan hiç mesaj gelmiyordu bana. Şimdi Terbiyesizler sürekli rahatsız edip duruyor
kayıt olduğunuz herhangi bir site numaranızı paylaşmış hocam geçmiş olsun spam olarak bildirmekten başka çareniz yok devamlı atacaklar ben alıştım artık
BOMBA IHBARI diye mesaj atmış altına bet reklamı yapıyor bide mesaja tıklamamız için clickbait yapıyor şe*fsizler
Mİ 10 T kullaniyorum spam mesajları otomatik spama aliyor bana bile göstermiyor bazen arada gösteriyor çok nadir tavsiye ederim 😊
spam bildirimi yine de geliyor hocam
Spam olarak düşüyor ama bildirimler sinir bozucu. Bugün 130 tane sildim, 1 aylık birikmiş..
Bet siteleri hakkında aklıma gelen ne kadar kelime varsa hepsini spam olarak filtreledim, gelen tüm mesajlar sapama düşüyor.
İşin kötü yanı spama düştüğü halde ilk geldiği saniye normal smsmiş gibi geliyor, dolayısıyla da bildirim geliyor.
Günde kaç tane geldiğinin haddi hesabı yok, çözümü bilen varsa takipteyim
+850 li hatlardan gelen sms leri kapatabilirmiyiz
bet met işim olmaz ama her kullanıcının kaçınılmaz sonu bu herhalde. Sövüp öyle rahatlıcaz herhalde
günlük 20 tane mesaj yemeden rahat edemiyorum bende
bu konudan muzdaribim
Sanirim bir çözüm buldum. Konu açıyorum simdi . E book satışı dermişim 😅 Ücretsiz bir bilgi paylaşımı yapacağım. Konuyu açtığımda konunun linkini buraya ekleyeceğim ayrıca
EDİT: LİNK
https://www.r10.net/off-topic/374191...post1085531911