Kripto piyasasında teknik analiz tutarlı bir şey değildir. İndikatörler ve osilatörler finansal piyasalar için bulunmuş olsa da kripto piyasasının oynaklığından dolayı kullanımı sağlıklı olmaz. Ayrıca, borsalar ve balinalar teknik analiz kullanmaz. Piyasa yapıcılar ve likidite sağlayıcılar tarafından yönetilir.
Bu bilgi teyide muhtaç diye düşünüyorum çünkü şöyle bir şey buldum;
Prior to the beginning of the 20th Century, infectious diseases accounted for high morbidity and mortality worldwide. The average life expectancy at birth was
47 years (46 and 48 years for men and women respectively) even in the industrialized world.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/art...alized%20world.
buyrun size, erkeklerin çoğunlukta olduğu bu platformda belki çok da sizi ilgilendirmeyecek ama bence her yeni ebeveynin bilmesi gereken bir bilgi..
Kadınların kalabalık yerlerde, insanların arasında v.s. bebek emzirmeleri ahlaki açıdan sakıncalı değildir ancak daha kaliteli ve doyurucu bir süt salgılamalarına engel olması açısından sakıncalıdır. Oksitoksin hormonu tarafından süt vermeleri tetiklendiği için ve stres, dikkat dağınıklığı gibi faktörler hormonun salgılanmasının önüne geçtiği için sakin bir yerde bebeklerini beslemeleri ve emzirme döneminde özellikle strese maruz kalmamaları önemlidir.
Oksitoksin hormonu aynı zamanda bebeğin ağlama sesinin beyne ulaşması ile de salgılandığından, acıkarak uyanıp ağlayan bebeğin sütü her zaman hazırdır ancak bebekler özellikle ilk yaşları boyunca acıkmak dışında da çeşitli sebeplerden sıklıkla uyandıklarında ağlayarak uyandıkları için, annelerin beyni onlara derhal süt salgılaması emrini vermekte ve sütü gelen anne içgüdüsel olarak böyle yapması gerektiğini düşündüğü için bebek meme istemediği halde emzirilmekte, bu da bazı bebeklerde gereksiz yere anneye ve emzirilmeye bağımlılık yaratmakta ve uzun vadede uyku problemlerine yol açmaktadır..
Radyo, mikrodalga ve kızılötesi gözümüzün algılamadığı ışıklardır.
Dünyanın en iyi yazılımcıları Hindistan'da bulunur. Örneğin, Google, Microsoft, Adobe, Twitter ve IBM gibi şirketlerde CEO görevlerini üstlenmektedirler.
Arabayı yıkattım az önce suv araçların yıkama fiyatı 300 tl olmuş
Değerli bilgileriniz için teşekkür ederim