merhaba mevcutta bir web sitem var
1 adet web sitesi (mevcut)
1 adet reseller (mevcut)
sitede istediğim olay şunlardır;
benim bir admin panelim olacak kullanıcıların girmesi için kullanıcı adı ve şifreyi ben oluşturacağım.(admin panelinden)
kullanıcı adı ve şifresini giren kişiinin aboneliği girdiği tarayıcıya yapışacak diyelim ki başka yarayıcı başka birpc den oturum açmaya çalıştığında parantez içinde (farklı bilgisayardan giriş tespit edilmişitir) yazacak
eğer bu kullanıcı bana başka bir bilgisayardan girmek istiyorum derse onun varsayılan tarayısını sıfırlayacağım ve istediği yerde tekrar oturum açma hakkı olacak.(admin panelinden)
bu kullanıcı kaç kez giriş yaptıysa göreceğim.(admin panelinden)
kullanıcı web sitemden kaçkez data indirdi ise bunu göreceğim.(admin panelinden)
bu kullanıcı web sitemde online mi offline mı göreceğim.(admin panelinden)
ve en önemlisi web sitemden cookie alınmaması için güvenlik düzeyi maximum seviye olacak.(hassas noktam)
diyelim ki kullanıcı sayfa kaynağını görüntüle dedi veya cookie çalmaya çalışıyor anında bana kullanıcının yanında bir ünlem işareti çıkacak.(admin panelinden)
login ekranı kullanıcı adı ve şifre sayfanın ortasında bulunacak ama arka planı istediğim gibi resim yükleyecebileceğim (admin panelinden)
web sitesinin içeriğine gelirsek
benim günlük olarak cookie koyarak bir web sitesini yansıtacağım bu cookie hergün değişmekte bana admin panelinde bir kutucuk ayarlayacak ve ben oraya cookie koyduğumda otomatik sayfa aktif olacak.
bütçe: 5000 TL