Erhan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İçerik çok şeydir ama herşey değildir. Doğru Seo uygulaması ile beraber botu güzel eğitmek gerekiyor.

Aşağıdaki domaine chatgpt İçeriği ile beraber 10 günde Adsense onay aldık. Dediğim gibi botu doğru eğitmek gerekiyor.

https://webmasterakademiadsenseegiti...ilirsiniz.com/
Ileri derecede Almanca bildigimi söyleyebilirim. Ama yazdigi icerikler hic bilgi verici degil, Belkide sektöre göre iyi isler cikardigi makaleler olabilir bunu bilemem.. Botu egitmek icin 2,5 k icerik yazdirdim.., Tam alisti diyorsun Ertesi gün yine basa sariyor, onca ugrastan sonra yine sacmaliyor.. . yinede Saglam bir makale cikarmak icin birkac makaleyi birlestirmek gerekiyor, öyle egitip de harika isler cikarmiyor. Farkli ip lerde Ayni kategoride 3 sitem var. 2 tanesi Chat gpt ile yazildi 1 tanesini ben kendim yazdim. Kendi yazdigim icerikler global sitelerin bircogunu ezip üzerinde cikiyor. Chat gpt egitip yetistirdigim büyüttügüm ayni kalipla yazdirdigim icerikler siralamada yoklar, ayni kelimeleri ballandirip dillendirip yine yeni yaziyor. Bilgi verici degil.. Söyledigim gibi sektöre kategoriye göre iyi icerikler cikarabilir... Bunu bilemem,,, Forumda mesela 3500 kelimelik makaleler cikaran botlari bir incelesem 200 kelime ancak özgün bulabilirsin.. Geri kalani cöp kelimeler.. Kendi yazip translate ile cevirseler daha basarili olurlar..