Merhaba,

uçak bileti satışı için bir arayüz tasarımı yapıyorum. Sitenin checkout kısmında ödeme formunda yazılan değerlere göre anlık olarak kart tespiti yapıp ilgili görselleri getirmek istiyorum, aşağıya ilgili ekran görüntüsünü bırakıyorum. Bunun tespitini sağlamak için bankaların BIN / IIN listeleri varmış anladığım kadarıyla. Github' ta Türkiye' deki bankalara ait BIN listesini buldum, ilgili diğer konulardan anladığım kadarıyla liste güncel değil ama şu an için tek kaynakta bu var gibi duruyor internette. Sorun şu ki; burada kart türü ayrımı bulunmuyor, yalnızca kartın hangi bankaya ait olduğunu tespit edebiliyoruz. Uçak bileti satışı olduğu için bankadan ziyade kart tipi önemli, kart tipinden kastım ise Bonus, Axess, Miles&Smiles vb. Bununla ilgili bir kaynak bilen var mı?

Bu arada ek bilgi, yeni öğrendim bende; VISA kartlar 4 ile, MASTERCARD kartları ise 5 ile başlıyormuş, genel kültür bilgisi olarak kalsın konuya göz atanlarda.

Edit 1:
https://pay.enuygun.com/api/v2/binlist.js

"401738":{"bankName":"T. GARANTu0130 BANKASI A.u015e.","cardBrand":"Visa","cardProgram":"Bonus" ,"cardType":"Debit Card","cvvRequired":true,"installment":false,"coun tryCode":"TR","cardLength":16}

Edit 2:
Arkadaşlar şunu tam halledeyim bende satacağım, kimse uğraşmasın bu işlerle, piyasada yok ben bulamadım en azından; bence hazırda olması gereken bir şey. En Uygun' un JSON' u da düzenlemek lazım zaten, logolar, tanımlamalar vs tahmin ettiğimden daha çok uğraştıran bir iş oldu bu.