Arkadaşlar merhaba ben 19 yaşında bir gencim,ailem eskiden orta direk ama şuanda ekonomik koşullardan dolayı ve aynı zamanda babamın işten çıkarılmasından dolayı(siyasi çıkarılma)berbat,ben insanların hayatını dört dörtlük yaşarken akşama kadar her gün çalışan aynı zamanda okumaya çalışan bir gencim, yaşıtlarım istediği gibi gezip tozup istediği gibi Fink atıp karılar kızlar kucaklarında gezerken benim elime kız eli değmemiş hayatın sillesini erken yaşta yemiş bir gencim, hayatımda hiçbir kızla veya arkadaşımla araba veya motorla dahi gezmeye fırsat bulamamış imkanı olmamış bir gencim,ben ne kadar çalışırsam çalışayım istediğim hiçbir şeyi alamayan bir gencim,kendime genç demeye utanan bir gencim.Her ne olursa olsun direnen ailesinin yüzünü yere gerekmemek için direnen ama artık vazgeçen bir bireyim.Demem o ki bu paragrafı okuyan herkese teşekkür ederim bu forum bana çok şey kattı.Hayat size her zaman istediğinizi versin.Her zaman mutlu olmanız dileğiyle.Benden bu kadar,İyi akşamlar ellerinizden öperim.Hakkım size helal haketmeyene helal etmiyorum.