Iç çamaşırı al , baksır 5 atlet 5 çorap 5
Jilet 5 bıçaklı al 1 tane.( 3 bıçaklı alma 5 bıçaklıyi ustada bile kullanirsin)
Havlu al düz beyaz yüzünü kurulaman için traş olduktan sonra vb.
Havlu al düz renk duş için.
Terlik al yanina 1 çift
Tirnak makasi al ufak olanlardan 1 tane , Traş köpüğü al 2 tane .
Şampuan al 1 tane .
Askeri cuzdan alma sakın normal cüzdan al ufak birşey onu taşı.
Bir vakte kadar elde yıkayacaksın kıyafetlerini ona görede birşey al .
Birde kirli temiz file al yanina tavsiyemdir.
Bunlar yeterli , emin ol aynı seviyede acemi ve usta birliginde veriyorlar fazla malzeme alip gitme pisman olursun.
Telefon sokma olayina gelirsek android telefonu acemide her turlu alirlar aliminyum folyo taktiği işe yarar ama yakalanırsan zaten sıkıntı. Ben acemide sans eseri cihazda ötmüştüm ama cok kisi var diye benden almayı unuttular acemide şakır şakır whatsap onliydim
Telefonu acemide alsalar bile , usta birliginde 1 ay icinde geri verirler . Ben deniz kuvvetlerinde yapmıştım askerliği zor olmamıştı diger tecrübeli arkadaslarinda yorumlarını harmanla.
Ucakla askeriyeye gidene kadar bi korku vardi napcam ben diye

1 hafta içinde acemide koğuş arkadaşları edinince geceleri taburdan sonra bile aşağı bir sekilde kaçıp sigara iciyorduk

yemin edene kadar hır gür cikartsan sorun olmaz bu sigara olaylari gibi ama dozunu aşma 3 kat aşağı su çektirirler 5 santimlik çekpasla

rahat ol askerlik bitene kadar dogan güneş gelmeyecek sanacaksın ama o kapidan çıkınca geri özleyeceksin ortamı. Belki rahat rahat anlattim ama ustada gazinoda barmendim ben alkollu ortamdı . Deniz kuvvetleri çok rahat kara çok zor dediler rahat olanıda duydum tabii.
Saygılar hocam