ikas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Zeki Bey Merhaba,

Aslında ikas olarak bizim en yüksek paketimizde (Scale Plus) herhangi bir opsiyonel hizmetimiz bulunmuyor. Bunu yapan firmalar vardır elbette ancak bu durumda onları da ikas alternatifi olarak tanımlayamayız.

Scale paketimizde her şey dahil olarak ücretsiz verdiğimiz POS iade modülü, sınırsız lokalizasyon ve e-ihracat, panelden manuel sipariş oluşturabilme, fatura entegrasyonları, sınırsız trafik gibi özellikler dahi bazı firmalarda ücretli satılabiliyor. O nedenle bu noktada bir yanlış anlaşılma olmasını istemeyiz.

Sevgiler,
Sanırım en çok reklamına denk geldiğimiz siz olduğunuz için sizin adınızla anar olduk bu işleri ama en direk sizi kastetmiyorum aslında bakarsanız genel konuşuyorum.. Zaten işe yeni başlamaya çalışan ortalama bir insan olarak sizin de rakiplerinizin de fiyatları çılgın atıyor. Benim standartlarıma göre yani..

Ancak demek istediğim şey bu da değil.. Örneğin sizinle yada ticimax ile çalışıyorum veya bir başkası ile hiç fark etmez. Mesela birçok sistemde ürünlere video ekleme özelliği ya yok ya opsiyonel. Ya da atıyorum bundle yapma özelliğine ihtiyacım oldu.. Yani ayrı ayrı stokta olan a, b, c ürünlerini tek bir paket olarak satmaktan bahsediyorum. Elbette bunu bir de bundle olarak ürün ekleyerek te yapabilirim ama sık sık kullancağımı düşünün tek tek her seferinde bunu mu yapacağım.. Yada bir ürüne sadece 10 saatliğine cazip bir fiyat tanımlayıp o ürünü de ana sayfada böyle bir geri sayım banner'ı ile eklemek istedim.. Yada plana göre ayrı modüllere ihtiyaç doğdu.. Eğer standart sisteminizde bu gerekli özellik yoksa benim için özellikle yazacak haliniz yoktur heralde.. Bazen özellikler var ama çoğunlukla opsiyonel, çoğunlukla ise o özellik hiç düşünülmemiş oluyor. Gibi Gibi Gibi..

Tekrar ediyorum en direk ikas'ı kasederek söylemiyorum bunları çok genel yazıyorum..