[QUOTE=sagirr;1085520496]
Apomen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tarikat ve cemaatler nereden geldiği belli olmayan paralar ile zengin olmakta, 3 5 karın tokluğuna üni öğrencisi alıp küçük küçük bebelerin aklını çelmekten başka hiçbir halta yaramayan teröristler ile bir tutabileceğim bir yapılanma. istediğiniz kadar lafımın arkasında durun veyahut durmayın bu yapılanmalar türklüğü değil, araplığı öğretiyor küçücük çocuklara. bu tarikat dediğimiz yapılar adam akıllı tarih, din bilgisi anlatana kadar desteklemeyeceğim.

sizde bir tarikata girip güzel insanlarla tanışın sonra konuşalım çünkü şu anda hakkında bildiğin ve söylediğin herşey yanlış
ben gördüğümü söylüyorum. haklısınız tarikat dediğimiz yerlerdeki insanlar iyi birileri. benim karın tokluğuna üni öğrencisi dediklerim bunlardır. eğer bir daha giderseniz hangi bölüm okuduğunu sorarsanız size devletin önemli makamını söyler. torpil burada patlıyor. hilafet getirmeye çalışan zihinler bu ülkenin başında ve torpil dediğimiz bir gerçek var. burada en mühim sorun çocuklara anti kemalistliği aşılamak, türklüğü küçültmek, arap ırkını yüceltmektir bu karın tokluğuna üni öğrencilerinin başındaki hurafeler. eğer sizinde anti kemalist düşünceniz var ise hiç tartışmayalım.