bıraktım, 1 gündür. Başlamamak için elimden geleni yapacağım. Hatta bu sefer o kadar ciddiyim ki duman bağımlılığı zorlarsa nargile takımı bile kurabilirim eve. Bıktım artık sigaradan
Günde 1.5-2 paket içen eski bir tiryaki olarak nikotin yerine profesyonel çözümler için psikoloji ve psikiyatri uzmanlarına danışmanızı tavsiye ederim. Alkolünde neredeyse bağımlısı olacaktım ki sigara ile birlikte depresyon, rahatlama, mutluluk için kesinlikle ülkemizde psikoloji ve pskiyatri bilimine karşı yaygın olan önyargıdan vazgeçip doğru doktorları, teşhisleri bulana kadar psikoloji ve psikiyatri üzerinde çözüm aramaya çalıştım.
Nikotin bağımlılığı rezalet bir şey arkadaşlar, bu kadar az haz - keyif veya rahatlama verip yoksunluğunda insanı bu kadar deli edebilen bir madde olamaz.
Tatminsizlik, stres, kaygı sıkıntıları bunun için daha profesyonel terapiler, tedaviler; ilaçlar var ve ilaçlar sigara - alkolden daha fazla rahatlattığı - tatmin, mutluluk verdiği hâlde sigara-alkol veya kimyasal uyuşturucular gibi bağımlılık yapmayıp kullanırken insana az miktar rahatlama, mutluluk için rezil bir tat ve kokuyu da mecbur kılmıyor.