MAK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ve birkez daha anladım ki R10 sadece bir forum değil bir ticaret ortamı değil ( iyi dostlukların arkadaşlıklarin yaşandığı yardımlaşmanın gerçek yaşamdan daha hızlı olduğu bir aile ortamı ) iyiki varsınız dualarını yardımlarını eksik etmediği için herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum ve Allah kimseye böyle bir acı yasatmasin diyorum çünkü 3 gündür ne çektiğimi Allah biliyor düşmanının başına vermesin böyle birşeyi Mersin den İstanbul'a gelene kadar aklıma binbir türlü şey geldi çok şükür binlerce şükürler olsun ki sağ saglim kavusabildim kızıma ya ulasamasaydim Allah göstermesin.
Burdan başta @Engin; hocalarimız olmak la beraber aklıma şuan gelmeyen bir sürü arkadaşlarımızla hep koordineli şekilde iletişim halindeydik yönlendirmeler yapıldı bizzat kendi evladı gibi sahip çıkarak bana her anlamda yardımcı olundu onun haricinde forumdan bir çok kişi aradı o bölgedeki arkadaşlarımız benimle beraber aramalarda bulundu saolsunlar şuan isimlerini bile hatırlamadığım arkadaşlarım lütfen özelden ulaşsınlar özellikle son anda aysenurun bulunduğu andaki arkadaşlarım minnettarım bana özelden yazın lütfen . WhatsApp üzerinden ulaşın..
Biz de çok endişe içinde bekledik güzel haberi.

Dediğin gibi... R10 bir aile...