Kısa bir dönem bir firmada satışını yaptım cihazların, feedbackleri çoğunlukla iyidi. Çevremde de yönlendirdiklerimden bırakanlar oldu, burda önemli olan sigara bırakmayı istemek. Bırakmaya kesin karar verdiyseniz cihaz size
yardımcı olacaktır. "bıraktırsında göreyim" kafasıyla gidip bırakamayanların yorumudur internette gördükleriniz. Sistem basit işliyor aslında, sigaranızın frekansı cihaza tanımlatılıyor sonrasında ise cihazın uyguladığı ters frekanslar ile vücutta sigaranın bıraktığı toksik maddelerin salınımı sağlanıyor. Normalde bu toksik maddelerin salınımı kendi isteğinizde bıraktığınızda birkaç aylık süreçken, cihaz bunu 1-2 gün içerisinde başlatıyor. Bol su ve duş ile desteklenerek salınım destekleniyor. Cihaz duygusal alana müdahale edemediği için de sizden sigarayı anımsatacak anlardan uzak durmanız isteniyor. Destek cihazı olduğunun altını tekrar çizmek istiyorum. Yeteri kadar iradeye sahipseniz bunu kendinizde başabilirsiniz, destek alarak bırakmanızda size kalmış bir durum. Ama iradenize güvenmiyorsanız ilaçta kullansanız bir süre tiksinirsiniz sonrasında tekrar dönme olasılığınız yüksek. Konuyla ilgili sormak istediğiniz bir şey varsa özelden de sorabilirsiniz.
Burada da klinik çalışmalar mevcut daha fazla detaya ulaşabilirsiniz, yukarıda kullanılan alanları alıntıladım. Bu arada piyasada çokca cihaz mevcut, biorezonans olmayan cihazları bile biorezonans cihazıymış gibi gösterip işlem yapanlar var. İstanbul içerisinde anadolu yakasında yönlendirebileceğim bir yer var yardımcı olurum özelden yazabilirsiniz.
Detaylı bilgi için teşekkürler hocam. Seans ücreti hakkında bir bilginiz var mı ? peki...