Şimdi öncelikle kısa sürede diye bir şey yok

Bu mümkün olsaydı herkes yapardı. Bunu diyorum, motivasyonunu düşürme gayesiyle değil.
Ne yapabilirsin sorusuna gelirsek. Kendim her zaman bir sistem kurup o sistemin benim yerime çalışmasını istedim. Bunun en iyi yoluda affiliate Marketing'tir. Türkçe adıyla satış ortaklığı sistemi. Bir ürün sattığın vakit ne kargosuyla ne de başka bir sorunuyla uğraşırsın. Komisyonunu alır kenara çekilirsin.
Konu instagram ise mesela şöyle bir hesap buldum şimdi.
https://instagram.com/plantbasedly?i...RlODBiNWFlZA==
Paylaştığı içerikler kendine ait değil. Çünkü amaç bio'daki linke tıklatıp ürünü aldırmak ve komisyon kazanmak. Kategori weight loss üzerine ama bir dünya sektör var. Her sektörün nasıl kazanç elde ettiğini bulmak istiyorsan rakip analizi yapmalısın. Nasıl kazanç elde ettiklerini keşfedip sende onları kopyalamalısın. Konuyu açtığın gibi gördüm ve örnek olması açısından bir hesap araştırdım. Bulmam hemen hemen 15 dakikamı aldı. Yani demek istediğim araştıracaksın.
Arama kısmına herhangi bir sektörle ilgili bir kelime yazıp bir bak. Şunu unutma, kimse instagram hesabını hobi olarak açmaz. Öyle düşünülür ama işin sonucu para kazanmaktır. Konu böyle olduğu içinse herhangi bir konu hakkında kazanç elde eden bir hesap bulman zor olmayacaktır.
Başarına...