hocam yenibosna'da oturuyorum. dün haberi duyunca maltepe tarafına gidecektim aramaya ama hayatımda hiç gitmediğim yerler olduğu için faydadan çok zararım olur diye gitmemiştim. bugün soğanlı tarafında görüldüğünü duyunca direk atladım motoruma. mehmet abiyle görüşmeden önce 2-3 saat boyunca verilen adresin olduğu bölümde 1 km çap içinde her yeri didik didik aradık. sonra mehmet abiye ulaştım, yanına gittim ve tekrardan aramak için yola koyulduk. ikimizde de motor vardı ve toplamda 4 kişi bütün sokakları çaprazlamasına ve enine boyuna aradık. mehmet abi başka yerlere bakmak için gitti ve o bölgeyi bana emanet etti. sonrasında 1 saatten fazla aramaya tekrar devam ettim ama ön farım bi çukurdan geçerken yerinden çıktı ve içeri düştü, bu da direksiyonu kırmama engel oldu ciddi şekilde, ek olarak hava da karardı ve far aydınlatmayınca göz gözü görmez hale geldi. sokaklarda da lambalar ya çalışmıyor ya da kendine hayrı yok kıvamdaydı. en sonunda 10 gibi mekandan ayrıldım ve eve döndüm zor bela. tam eve girdim soluklandım ve peşine bulundu konusu açıldı. yemin ederim bi ferahlama geldi, ailesinin hali gözümün önünden gitmiyor. hepsi bir yanda umutlarını diri tutuyorlar ama diğer yandan da epey yüksek bi tedirginlik içindeydiler. biz böyle sevindiysek kim bilir ailesi nasıl sevinmiştir. çok şükür bu maceranın sonu güzel bitti ve kızımıza kavuştuk. Allah kimsenin evladını, ailesinden ayırmasın. bu olaydan sonra bir kez daha anladım r10 forumunun ne kadar büyük bir aile olduğunu. ticaret her zaman her yerde yapılır ama böyle bir ortamı kurmak için paha biçilemez.
Kim olursa olsun umarım tekrar böyle bir durum yaşamayız. Açıkçası benim aklıma ilk önce kaçırılma olayı geldi, bu yaşlardaki çocukların özellikle ülkemizdeki alakasız göçmen akını yüzünden yaşadıkları olayları haberlerde bol bol görüyoruz içim cız etti. Fakat para çekildiğini, filanca yerlerde görüldüğünü duydukça rahatladım ve en son bulunduğunu duyunca derin bir oh çektim, umarım kimsenin başına bu olay gelmez.