Bugün sabah forumda konuları incelerken @MAK; hocamıza ait konuyu gördüm, kardeşimiz kayıptı.
Apar topar harekete geçtik en son bağcılar civarında görüldüğü bilgisi geldi belki 50 kişiyi devreye sokup son dakika Bağcılar mahalle haberlerine dek paylaşım yapılmıştır...
Aramaya çıkan arkadaşlardan gelen mesajlar, forumdan gelen mesajlar derken sonunda bu akşam bulundu mesajını gördük, derin bir oh çektik.

Şu ülkede yemin ederim en çok korktuğum sadece son Ayşegül vakasından sonra çocuklar ve göçmenler.
O kadar rahatladım ki anlatamam, görüştüğüm onca kişi hala "Hocam bulamadık.", "Hocam bulundu mu?" mesajları atıyor küçük kardeşimizin bulunduğu yönünde dönüş yapmaya mecalim kalmadı.
Bugün bütün bunların dışında elimizdeki işler aksadı, onlarca kişiyle tek tek görüşmeler yaptık, aileme durumu açıklayıp bir anda soluğu Bağcılar'da aldım, kız arkadaşımdan saatlerdir cevap vermiyorum diye bir ton trip yedik. Üstüne üstelik bugün bir sürü icra dosyamız açılmış, biz bir başka olayla meşgulken avukatlar tek tek telefonları çalmaya başladı...

Bu forumun dayanışmasını gerçekten çok sevdim, ağabeyimizin kızına sorunsuz kazasız belasız kavuşmasına çok mutluyum anneler babalardan ricamdır çocuklarınızı sıkı bir şekilde takip edin hocalarım yeni nesil çok hareketli.

Artık yorgunluktan uyku vakti geldi, hayırlı geceler R10.