Merhaba arkadas youtube bu zamana kadar hep spam calıstım ozgunde projelerım oldu devam etmedım sektore ara vermıstım gerı donmeye karar verdım ve 2 kısıye bırebır egıtım vermeyı dusunuyorum.
1-Kazanıyorsan neden egııtım verıyorsun
Cevap:6 aydır sektorde uzagım acıl ıhtıyacım oldugumdan dolayı egtıme karar verdım
2-Bu egıtıme sadece 2 kısı alınacaktır bılgılerı cok kısıye satıp cop etme derdım yok bu yuzden sadece 2 kısıye verılecektır.
3-Egıtımde katılanlar ıster spam calısır ıster ozgun kazanc garantılı bır egıtım degıldır bıldıklerımı sadece egıtım seklınde verılecektır
Egıtım cumartesı gunu yapılacaktır. Konu sadece cuma aksamına kadar aktıftır
Egıtım ucretı: 500 tl dır 1.5 saat anlatımlı konulu seklınde skyp uzerınden egıtım verılecektır
Kısmen gördüğüm kadarıyla güzel kazançlar da elde etmişsiniz veya fazlası için potansiyel de varmış. Şimdi bir kısım arkadaşımız kazanç elde etmek için bu eğitimi almak da isteyebilir ancak siz o dönemde neden ara vermiştiniz? Zaten kazanıyorken ara verip şu an bu eğitimi vermeyi neden düşündünüz? Bunları cevaplandırırsanız belki daha destekleyici olur. Grafiğin ve istatistiklerin tamamını görmeden bir yorum yapmak da güç bu arada... Paylaşılan içeriklerin de konusu önemli mesela