Merhaba öncelik konuyu şöyle özetleyelim. Sistemlerinizde halen daha CPANEL satış ibareleri yer almaktadır. Sitenizde cpanel ibaresi ile hizmet satmaya devam ediyorsunuz. Müşteriye biz WHM kullanmıyoruz diyorsunuz fakat bizim konumuz WHM değil CPANEL 'dir.

Öncelikle bu konuda bir netliğe kavuşalım istedim. Ayrıca spoiler içerisinde sizin kendi sitenizden alının görseller mevcut bilmiyorum belki kendi sitenizde yazanlardan haberiniz yoktur diye ekledim. @conroen; kullanıcısının şuan kullandığı fatura edilen sizden aldığı hizmet CPANEL bu panel üzerinde bir güvenlik açığı mevcut bundan kaynaklı olarak üzerinden günlerdir düzenleme yaptığımız ve benimde kendisi ile ticari olarak hem müşteri yönlendirme hem de siteye ait grafik ve animasyonları hazırlama konusunda anlaşma sağlanmıştı. Fakat bugün içerisinde kendisi sitenin hack yediğini belirtmesi üzerine CPANEL sorgulaması yaptığımızda sitenizin CPANEL satışı için bir lisansı olmadığını anladık. Conroen'e Plesk panel olduğunu iletmişsiniz fakat biz CPANEL üzerinde işlem sağlıyoruz görseller aşağıda mevcut. Biz zor duruma sokan konu ise hack yediğimizi ve gerekli tedbirlerin alınacağını firmanın söylemesi gerekirken kendisine yönlendirdiğim bir kişi sitenizi görmek istiyorum demiş siteyi Google ortamında sorgulayınca hack yediği ortaya çıkmış. Müşteri haklı olarak sizin siteniz böyle ise müşterilerinizin sitesi ne durumdadır demiş. Bizim burada öğrenmek istediğimiz Crackli veya Ters Proxy uygulanmış CPANEL nedeniyle uğradığı ticari itibar kaybı ve ticari zarar ne olacak ? biz bu siteyi en baştan tüm ayarlarını yapmak zorunda kalıcaz.