Kendisi ile uzun zamandır çalışıyoruz. En çözümsüz işleri çözmekte, yok arkadaş bu işin altından kalkamayız dediğimiz anlarda, kimsenin yapamadığı şeyleri yapmakta üstüne tanımıyorum Dünya'da. Dünya'da diyorum çünkü gerçek anlamda daha iyisini görmedim. Ben a noktasından b noktasına gitmek için bi araba istiyorum 4 tekerleği olsun ( şahin de olur ) diyorum o bana tesla yapıp veriyor ileride geliştirmesi kolay olsun bi özellik istersen şahinin çapı belli, Tesla'nın çapı belli diye.

Yani kısacası çalışıp çalışabileceğiniz en ama en iyi yazılımcı TAM OLARAK BU ARKADAŞ'tır.

Beni burada uzun yıllardır tanıyan tanır bilen bilir bana bu satırları para verseniz yazdıramazsınız. Ama şu satırları öyle içimden gelerek yazıyorum ki, ne yazsam az kalır kodlama bilgisi kısmında. Beni alıp gerçek mana da da A noktasından B noktasına getirdi yaptığı işlerle.

Ayrıca artık benim için sadece iş yaptığım bir insan değil kardeşimdir. 4 kere görüştük kendisi ile yüzyüze insanlık kısmını söylemiyorum bile. Kodlama bilgisi ise Diyorum ya Dünya'da Tek geçerim.

İyi ki seni tanıdım arkadaşım